PI4HAL zal voornamelijk actief zijn in het weekend en woensdagen. Kijk bij de agenda om te zien wanneer het station QRV is.

Frequenties waarop regelmatig geluisterd wordt zijn:
VHF
2 meter via het relais van Rotterdam: PI3RTD uitgang 145.675, ingang 145.075. Let op: CTCSS (subtoon) instellen op 88,5Hz
HF
40 meter 7.080 Mhz LSB / 7.020 Mhz. CW
80 meter 3.635 Mhz LSB / 3.570 Mhz. CW

Bezoek aan de shack
Om de shack te bezoeken kunnen gasten een kaartje kopen waar onder andere de navigatie brug wordt aangedaan. Vanzelfsprekend mogen gelicenceerde radiozendamateurs plaatsnemen achter de apparatuur om verbindingen te maken.

Helaas is het niet mogelijk om zonder “tourbewijs” de shack te bezoeken

Donaties
U zult begrijpen dat het operationeel houden van dit station geld kost. Een donatie van uw zijde wordt zeer op prijs gesteld. Bankrekeningnummer (IBAN) NL 11 INGB 0004 2103 01 t.n.v. Vereniging Radiozendamateurs SS Rotterdam te Rotterdam, onder vermelding van “donatie” en eventueel uw call of luisternummer. Dat u een donatie gedaan heeft zal op de website vermeld worden.
Indien u dat niet wenst graag even aangeven in een e-mail naar de penningmeester: penningmeester@pi4hal.nl
QSL kaart
Natuurlijk heeft PI4HAL een QSL kaart. Mobiele stations die onderweg het station gewerkt hebben kunnen na bezoek direct hun kaart meekrijgen. Verbindingen met het station worden altijd met een QSL kaart bevestigd.

QSL Kaart